esmaspäev, 27. mai 2013

MPK korvpall

22. mail käis meie kooli esindusvõistkond Kuldres EKSL 6.-9. klassi korvpalli maapõhikoolideliiga võistlusel. Osales seitse võistkonda erinevatest maakondadest. Kihelkonna sattus ühte alagruppi Kuldre Kooli ja Nõo Põhikooliga, kellele mõlemale kahjuks kaotasime. Mõlemas mängus oli kaotuse üheks põhjuseks visete äärmiselt kehv tabavusprotsent, enam-vähem rahule võis jääda kaitsetegevusega, kuigi oli probleeme mees-mehe kaitsega. 5. - 6. koha mängus Vastse-Kuuste Kooliga õnnestus meil vahepealsest 18-punktilisest kaotusseisust saavutada 4-punktiline võit tulemusega 32 : 28. Murrangu tõid julged läbimurded ja tabavad kolmepunktivisked. 
3.-4.koha mängus Nõo ja Koigi vahel suutis Koigi paremuse maksma panna viimaste rünnakutega 32:27
1.-2. koha mängu lõpp oli eriti põnev, kui 1-2 punktiline eduseis vaheldus kordamööda. Kuldrel õnnestus 11 sekundit enne lõppu tabada üliraske keskpositsiooni vise äärelt ning see andis neile 2 punktilise edu. 4 sekundit enne lõppu tabas Maidla lähiviske ja sai pealekauba veel ka vabaviske, mis tabas. Maidla 1 punktiga peal. Kuldrel õnnestus viimasel sekundil veel vabalt viskele jõuda vabaviskejoonelt. kuid vise ei tabanud! Seega esikoht Maidla Põhikoolile, II koht Kuldre Põhikoolile, III koht Koigi Põhikoolile, 4. koht Nõo Põhikoolile, 5. koht Kihelkonna Koolile, 6. koht Vastse-Kuuste Koolile ja 7. koht Vana-Vigala Põhikoolile.
Kihelkonna Kooli esindasid Johan-Rasmus Teär (kapten) ja Jürgen-Mark Heinmets 9. klassist, Aron Laidma ja Markus Reinsoo 8. klassist, Karmo-Ummar Rander, Josti Samarokov ja Marku Saar 7. klassist ning Sander Lonks 5. klassist.

    Enne mängu

    Vabaviskel on Jürgen-Mark

    Josti (nr 7) peab palli lauast kätte saama

    Väsinud, kuid rõõmsad - viimane mäng oli edukas!

    Tavaline tegevus - ootame praami!


Kommentaare ei ole: