esmaspäev, 6. mai 2013

JALGPALL Lümandas

Aprilli viimasel päeval toimusid Lümanda Põhikooli staadionil maakonna B klassi meistrivõistlused jalgpallis tüdrukutele ja  poistele. Olime esindatud mõlema võistkonnaga. Tüdrukute võistkondi osales 7: Salme, Lümanda, SÜG, Kihelkonna, Kaali, Kärla ja Muhu. Kihelkonna võitis alagrupis Kaalit 2:0 ja Kärlat 1:0 ning mängis SÜG-iga väravateta viiki. Teisest Alagrupist pääsesid edasi Lümanda ja Salme. Finaalturniir oli äärmiselt tasavägine, kusjuures alagrupimängu tulemus tuli finaali kaasa. Mängisime Lümandaga viiki 0:0, aga kahjuks viimase minuti õnnetule vätavale kaotasime Salmele 0:1, Lümanda aga oli alagrupis Salmet võitnud 1:0 ning mängis SÜG-iga 0:0 viiki. Nüüd oli Kihelkonnal ja SÜG-il täpselt võrdselt punkte ja ka sama väravate vahe ja parema otsustasid penaltid! Kahjuks jäime lisapenalt löömisel alla ja seega Salmele I koht, Lümandale II koht, SÜG-ile III koht ja Kihelkonnale IV koht. Meie tüdrukud olid väga tublid võitlejad ning edasiminek oskustes suur, kahjuks seekord oli teistel lihtsalt veidi rohkem õnne.
Poiste võistkondi osales 11, kes olid jagatud kolme alagruppi. Meie mängisime Tornimäega viiki, kaotasime Muhule 0:1 ja Leisile 0:4 ning finaalturniirilr ei pääsenud. Kiitma peab meie väravavahti Johanit, kes võttis ära mitmedki ohtlikud pallid ja paistis silma osavuse ja targa mänguga.
Meie kooli esindasid:
poisid: Johan-Rasmus Teär, Jürgen-Mark Heinmets, Karmo-Ummar Rander, Josti Samarokov, Markus Reinsoo, Jürgen Vaher ja Sander Lonks
tüdrukud: Gerli-Claudia Kuldsaar, Kairi Lonks, Kristel Käsk, Anne-Mai Alas, Helerin Hiiuväin, Anna-Maria Süld ja Lisette Nau.

Kommentaare ei ole: