esmaspäev, 21. aprill 2014

SÜDAMENÄDAL

14. kuni 17. aprillini toimus ka meie koolis südamenädal tuletamaks meelde tervislikke eluviise ja tähistamaks liikumisaastat. Igal päeval toimus mingisugune liikumise või tervisega seotud tegevus või üritus. 




Esmaspäeval selgitasime nobedaima hüpopenööriga hüppaja. Enim hüppeid 1 minuti jooksul suutsid teha nooremate hulgas Kaarel Gustav 4. klassist 106 hüpet ja Merlin 4. klassist 90 hüpet, vanemate seas Sander 6. klassist 140 hüpet, Gert 8. klassist 134 hüpet ja Helerin 8. klassist 132 hüpet.













Teisipäeval segitasime oma kooli Trepikunni, kes pidi läbima võimalikult kiiresti distantsi kooli treppidel keldrist kolmandale korrusele. Kiireimateks osutusid Markus 9. klassist 10,2 sek, Josti ja Gert 8. klassist 10,4 sek ning Kristel  ja Anne-Mai 9. klassist vastavalt 11,3 sek ja 11,4 sek. Nooremad jooksid esimeselt korruselt kolmandale ja seal tulid võitjateks Joosep 2. klassist 8,6 sek ning Merlin 4. klassist 8,3 sek.

 

Kolmapäeval valmistati loositud retsepti alusel smuutisid. Tulemus oli väga maitsev ja tervislik ning nii mõnigi pani omale retseptid kirja, et kodus ka proovida. Eriti hea oli porgandismuuti ja avokaado-kiivismuuti, aga ka kodujuustu ja kamasmuuti.

Neljapäeval lõppes koolipäev matkaga Abaja lahe äärde, kus asus Eesti esimene mudaravila, mis tänapäeval on tähistatud mälestuskiviga. Toimus viktoriin ja loositi sportlikke auhindu. Peavõidu, jalgpalli, sai Anne-Mai!




Kommentaare ei ole: