neljapäev, 3. aprill 2014

KOOLI KORVPALLI MV FINAAL

Korvpalli MV finaalmängudele pääsesid võistkonnad Silveston ja TFTG. Mängiti kahe võiduni. Silveston saavutas kaks võitu järjest ja tuli selle aasta kooli meistriks. Finaalmängud olid suhteliselt sarnased, kus TFTG pidas väga vapralt vastu esimese poolaja, kuid siis hakkas Silveston tasapisi eest ära minema. Esimese mängu tulemuseks jäi 93:70 ja teise 80:58. Kõige resultatiivsem oli Josti 104 punktiga, järgnesid Karmo 92 ja Marku 67 punktiga. Kolmeseid tabas enim Josti (8), Marku (7) ja Karmo (6). Vabavisete tabavusprotsent oli parim Markul (83% ehk 6-st 5) ja Markusel (50% ehk 4-st 2), teistel tunduvalt vähem.
Kihelkonna Kooli korvpallimeister 2014 on SILVESTON koosseisus Josti Samarokov, Marku Saar, Anne-Mai Alas, Helerin Hiiuväin.
II koha saavutas TFTG koosseisus Karmo-Ummar Rander, Markus Reinsoo, Anna-Maria Süld, Kristel Käsk.
III koht SK NIIV koosseisus Sander Lonks, Aron Laidma, Gert Lindau, Joosep Lonks

Palju õnne võitjatele ja tänud väikestele punktipanijatele ning kõigile osalejatele, kes suutsid täiesti iseseisvalt panna valmis ja mängu lõpus korrastada võimla, olla kohtunikud nii platsil kui lauas, nii et õpetaja ülesanne oli vaid veidi olukorral silma peal hoida. OLITE TUBLID!

I koht (ülemine rida): Marku, Anne-Mai, Helerin, Josti
II koht (keskmine rida): Markus, Karmo, Kristel, Anna-Maria
III koht (alumine rida): Sander, Aron, Joosep, Gert

 Tulevased meistrid enne viimast mängu

 II koha omanikud enne finaalmängu
Hetki viimasest finaalkohtumisest










Kommentaare ei ole: