kolmapäev, 26. september 2012

JALGPALL


Kolmapäeval, 19. septembril mängis enamus meie kooli 5.-9. klassi õpilastest jalgpalli. Nimelt toimus Salmel EKSL kuni 9. kl poiste ja tüdrukute Saare maakonna jalgpalliturniir, kus võitjad pääsesid edasi vabariiklikule võistlusele.
Tüdrukute võistkondi oli kohal viis ja mängiti turniirisüsteemis. Meil õnnestus võita Kahtlat 8 : 0, viiki mängida Kaaliga 0 : 0 ja kahjuks väga tasavägistes mängudes alla vanduda Lümandale 1 : 0 ja Salmele 2 : 0. Turniirivõidu kindlustas endale Salme Põhikool, teine oli Lümanda ja kolmas Kaali. Meie tüdrukutele neljas koht.
Poiste võistkondi oli osalemas seitse, kes olid jagatud kahte alagruppi. Oma alagrupis võitis Kihelkonna Kaalit 2 : 1, kuid kaotas Valjalale 0 : 4. Poolfinaalis võitis Valjala Tornimäed ja Leisi Kihelkonnat ning kuna kohti peale esikoha välja ei mängitud, siis jäi meie meeskond jagama kolmandat kohta. Finaalis võitis Leisi kindlalt Valjala ja pääses edasi vabariiklikule turniirile.
Väga meeldis meie poiste ja tüdrukute ennastsalgav võitlus ja positiivne olemine, kuigi kogu päev jalgpallimurul möödus laus-vihmasajus.
Eraldi peab ära märkima meie poiste väravavahi Johan-Rasmus Teäri tubli töö, kellel õnnestus isegi üks värav lüüa. Väravad lõid veel Karmo-Ummar Rander ja Jürgen Vaher, lisaks kuulusid võistkonda Jürgen-Mark Heinmets, Markus Reinsoo, Josti Samarokov ja Sander Lonks.
Tüdrukutest lõid väravaid Anne-Mai Alas (3), Gerli-Claudia Kuldsaar (2), Kristel Käsk (1), Mari-Ann Udeküll (1) ja Kairi Lonks (1), veel kaitsesid meie kooli au Kristjaana Leppik ja Anna-Maria Süld.

Ohtlik mäng

Väravavaht Johan

Sander, Karmo ja Jürgen mänguhoos













Markus üritab palli vastase käest kätte saada



Löögil on Jürgen

Esimesena jõuab palli juurde Josti

Kellele jääb pall?

Sügisene jalgpall - vihmas ja tuules; Kihelkonna ja Kahtla mäng

Meie märg, aga rõõmsameelne jalka-seltskond


Kommentaare ei ole: