kolmapäev, 27. mai 2009

NIKE CUP 2009


KIHELKONNA JÄLLE NIKE CUP VÕITJA!!!


Võidukas meeskond tagasi kodus võitjasärkide ja karikatega.
Ees vasakult: Kristo, Johan-Rasmus, Reedik
Seisavad: Kaarel, Alvar, Kert, Marek



26. mail lõppes Paide Spordihallis Eesti Koolispordi Liidu ja ühtlasi kogu Eesti suurim noorte kuni 7. klassi poiste korvpallisari Nike Cup 2009. Finaalvõistlusel osales 4 gümnaasiumi (Tabasalu ÜG, Tartu KommertsG, Kohila G ja Rakvere RG) ja 4 maapõhikooli (Paikuse PK, Osula PK, Kihelkonna Kool).
Kihelkonna esimeseks vastaseks oli Osula PK. Mäng oli suure tähtsusega, sest võitja pääses edasi konkureerima esikohale, kaotaja aga kolmadale kohale. Mäng kujunes pingeliseks ja veidi närviliseks, aga meie üllatuseks ei osutanud vastased piisavat vastupanu ja väga hästi mängisid ka meie vahetusmängijad. Kihelkonna kaitse pidas niivõrd hästi, et vastastel kadus üsna pea võitlusvaim. Võitsime suurelt 84 : 58. Edestasime vastaseid ka kõikides veerandaegade vahel toimunud teatevõistlustes.
Teises poolfinaalis võitis Vastse-Kuuste Kool Paikuse Põhikooli 65 : 55. Seega sai meie finaalivastaseks eelmise aasta võitja Vastse-Kuuste Kool. Mäng algas vastaste edu-tähe all. I veerandaja lõppedes juhtis Vastse-Kuuste Kool 25 : 13. Kuid tasapisi hakkas Kihelkonna järgi võtma. See aga ajas vastased ärevusse ja nad kaotasid kontrolli oma tegevuse üle, hakkasid tegema palju mängulisi vigu ja kaotasid usu endasse. Kihelkonna poisid mängisid võitluslikult ja targalt ning said teenitult võidu 75 : 58. Selle "magusa" võiduga saime tagasi rändkarika, mis oli eelmisel aastal Vastse-Kuuste Kooli käes.
Kihelkonna Kooli võistkonnas mängisid ALVAR VÄLI, KERT TOOST, KAAREL LONKS, REEDIK SÕBER, KRISTO LONKS, MAREK UDEKÜLL 7. klassist ja JOHAN-RASMUS TEÄR 5. klassist.
Kolmanda koha turniiril saavutas Osula Põhikool.
Koos korvpalliturniiriga toimus ka OK (osavaim korvpallur) võistlus, kuhu pääsesid eelneva võistluse põhjal meie koolist Kert Toost ja Kristo Lonks. Eriti hästi läks Kerdil, kes enne viimast ala oli kolmandal kohal, olles saanud kaks alavõitu ("kolm tabamust" ja "süstik"). Kahjuks ei õnnestunud vabavisked kõige paremini ja kokkuvõttes tuli siiski väga tubli 8. koht.
Õnnitleme kõiki võitjaid !
On tore, et Kihelkonna korvpallitraditsioonid püsivad!

Vaata pilte aadressilt:
http://picasaweb.google.com/argo.luigas/NikeNoorteliigaFinaalturniir260509

http://picasaweb.google.com/argo.luigas/NikeNoorteliigaAutasustamine260509


Kommentaare ei ole: