reede, 16. september 2016

OLÜMPIAPÄEV

Spordinädal 2016 algas meie koolis olümpiapäevaga. Külla tuli meie kooli vilistlane, endine kümnevõistleja Madis Kallas, kes rääkis spordist ja sportimisest ning näitas kollektsiooni erinevate alade naelikutest ja spordiriietest, oma karikatest ja medalitest. Oli väga huvitav!
Spordivõistlused algasid olümpialipu, mille õpilased ise olid valmistanud, heiskamisega ja olümpiatule süütamisega. Kui lipu heiskasid 2. ja 3. klassi õpilased ühiselt, siis tulesüütamise au kuulus Mihkel Johannes Uustalile kui kooli parimale sportlasele.






Alustuseks toimus soojendusvõimlemine Madise juhendamisel ja seejärel teatevõistlus koos õpetajatega.




Siis läks lahti tõsiseks sporditegemiseks. Võisteldi 60 m jooksus, palliviskes ja kaugushüppes. Tulemused olid head, peaaegu kõik parandasid mõnda isiklikku rekordit. Poistest sai kolm alavõitu Mihkel Uustal, kolm teist kohta Hendrik Sepp, tüdrukute seas said 60 m jooksus I koha Anni Kukkela, II koha Karoliine Vaher, III koha Emilia Ait, palliviskes I koha Liisa Leana Kanarbik, II koha Karoliine V aher, III koha Anni Kukkels, kaugushüppes I koha Karoliine Vaher, II koha Anni Kukkela, III koha Liisa Leana Kanarbik.
Ja muidugi lõppes meie olümpiapäev lipu langetamise ja tule kustumisega. Spordivaim aga jäi! Mälestuseks sai iga osaleja kadakase olümpiamedali.






 Peale võistluse lõppu näitas Madis odaviske tehnikat

Soovijad said kätt proovida ka kuulitõukes.

Kaugushüppe esikolmik

60 m jooksu õnnelikud medaliomanikud

Palliviske kolm paremat

Poisid autasustamisel

Meie sõbralik seltskond olümpiapäeva lõpetamisel



Kommentaare ei ole: