esmaspäev, 16. mai 2011

PÕHIKOOLIDE MITMEVÕISTLUS

Laupäeval, 14. mail kogunesid Kuressaare Põhikooli staadionile maakonna põhikoolide kergejõustiklased-mitmevõistlejad eesmärgiga selgitada välja parimad koolid ja individuaalsed võistlejad. Võistlustulle asusid 15 tüdrukut ja 10 poissi. Meie kooli esindasid seekord ainult tüdrukud Grete Reinsoo, Gerli-Claudia Kuldsaar ja Anne-Mai Alas, poisid jäid erinevatel põhjustel võistlusest eemale.


Esimese ala, 60. m jooksu võitis kindlalt Grete, 2. kohta jagas Anne-Mai. Teise alavõidu sai Grete kaugushüppes, kus saavutasime isegi kolmikvõidu (2. koht Anne-Maile ja 3. koht Gerlile). Palliviske alavõit läks Gerlile, kes ainsana viskas palli üle 40 m (41,11). Kuulitõuke tulemused olid meie tüdrukutel keskpärased. Enne viimast ala, 600 m jooksu, juhtis Grete 16 punktiga
Gerli ees ja 18 punktiga Salme tüdrukute Annemari Pruuli ja Laura Põllu ees. Meie Anne-Mai oli 23 punkti väiksema tulemusega 5. kohal. 600 m jooks oli üks suur kannatamine nagu mitmevõistluse viimane ala ikka ja selle võitis ülivõimsalt ajaga 1.57,7 Gerli, teise koha saavutas Anne-Mai ja tubli 5. koha Grete. Maakonna põhikoolide meistriks 2011 tuli Gerli-Claudia Kuldsaar Kihelkonna Koolist 281 punktiga, II koht Annemari Pruul Salme Põhikoolist 266 punktiga ja III koht Grete Reinsoo Kihelkonnalt 264 punktiga. Anne-Mai parandas tubli jooksuga oma kohta ja oli kokkuvõttes 4. Eriti tähelepanuväärne on see, et nii Gerli kui Anne-Mai on alles 6. klassi õpilased. Võistkondlikult saavutas Kihelkonna Kool tüdrukute arvestuses ülekaaluka võidu. Teine oli Salme ja kolmas Lümanda.


Poite arvestuses tuli võitjaks Hardo Niit Lümanda Põhikoolist, 2. koht Raigner Venda Salme PK, 3. koht Sten Laanep samuti Salme PK. Võistkondlikult võitis poiste arvestuses Lümanda, 2. koht Salme ja 3. koht Vanalinna Kool. Üldarvestuses tuli mitmevõistluse võitjaks Salme Põhikool.



Grete, Anne-Mai ja Gerli-Claudia



Põhikoolide paremad mitmevõistlejad peale autasustamist


Kommentaare ei ole: