teisipäev, 26. oktoober 2010

SPORT OKTOOBRIS

Märkamatult on esimene veerand läbi saanud. Igalühel endal on nüüd võimalus anda hinnang oma õppetöö- ja spordialasele tegevusele ning teha järeldusi. Rõõmu tegi õpilaste aktiivne osavõtt spordiringidest: korvpallist, algklasside spordiringist ja kergejõustikust, mis on kõikide spordialade üldkehalise vormisoleku aluseks.

Lühidalt oktoobris toimunud võistlustest.

6. oktoobril osalesime Kärlal Tuule Grupi karikaturniiril 5.-7. klassile. Seekord meil võitu saada ei õnnestunud, aga mida mäng edasi, seda paremaks koostöö läks. Kahjuks puudusid meil haiguse tõttu ja kehva õppeedukuse tõttu mitu päris head mängijat. Loodame järgmisel etapil juba paremini esineda! Võistkonnas mängisid Karmo-Ummar Rander, Josti Samarokov 5. klassist, Gerli-Claudia Kuldsaar, Kristel Käsk, Aron Laidma 6. klassist ja Johan-Rasmus Teär 7. klassist.

7. oktoobril toimus Karujärvel maakonna koolinoorte teatekrossi võistlus. Jällegi olid haigused meie ridu kahandanud, nii et paljudes vanuseklassides olid meil esindatud nooremad õpilased. Igatahes jooksid kõik tublisti ja tulemuseks 10. koht kolmeteistkümne startinu seas. Kahjuks puudusid päris mitmed koolid, kuna ei saanud võistkonda kokku, kuulus ju võistkonda 16 erineva vanuseastme õpilast. Kihelkonna Kooli esindasid Edith Ly Lindau, Anna-Maria Süld, Artur Melnik, Markus Melnik, Katrin Kurvits, Lisette Nau, Sander Lonks, Karmo-Ummar Rander, Anne-Mai Alas, Gerli-Claudia Kuldsaar, Josti Samarokov, Gert Lindau, Marii Metsmaa, Grete Reinsoo, Kristo Lonks, Marek Udeküll.

13. oktoobril toimus Astes Saaremaa Tipa Tapa jalgpalliturniir kuni 5. klassile. Meie võistkonda kuulusid Karmo-Ummar Rander, Marku Saar, Josti Samarokov, Jürgen Vaher 5. klassist, Sander Lonks 3. klassist ja Markus Melnik 2. klassist. Mängud olid tasavägised ja põnevad. Võitsime Salmet, aga kaotasime Mustjalale, Astele, SÜGile, Vanalinna Koolile ja Lümandale. Järgmisel etapil veebruaris kohtume Saarema idapoolsemate koolidega. On, mille nimel harjutada!

Kihelkonna jalgpallipoisid Tipa Tapa turniiril Astes.

Kommentaare ei ole: