kolmapäev, 15. september 2010

GERD KANTER KIHELKONNAL!

Kolmapäeval, 15. septembril külastas Kihelkonna Kooli olümpiavõitja ning maailmameister GERD KANTER. Selle eest tänusõnad meie kooli vilistlasele, kümnevõistleja Madis Kallasele.
Kuna väljas sadas tihedat vihma, toimus kogu üritus võimlas. Alustuseks andis Gerd Kanter ülevaate oma sportlasteest, seejärel vastas küsimustele. Ja küsimusi olümpiavõitjale oli ohtrasti. Taheti teada tema pikkust ning kaalu, lemmikspordialasid lapsepõlvest, hobisid, rekordtulemusi palliviskes ja kaugushüppes, eeskujusid ning tulevikuplaane ja palju muud. Kanter rõhutas õppimise tähtsust, sest ka peale sportlaskarjääri lõppemist peab enesega hakkama saama. Ta soovitas võtta õppimist kui sporti, kus tahad hasardiga järjest paremaid tulemusi saada. Ja loomulikult on väga tähtis keelteoskus, mis annab vabad käed kogu maailmas. Tore oli kuulda, kui lugupidavalt ja soojalt rääkis ta kodust, pidades oma üheks suuremaks eeskujuks isa.
Huvilised said uurida Gerd Kanteri ketast, täiendada tedmisi kettaheitetehnikast, fotografeerida end koos olümpiavõitjaga ja hankida endale kuulsa sportlase autogramm.
Oli väga, väga tore kohtumine suurepärase sportlase ja inimesega.
Õhtul toimus Kuressaares kettaheitjate võistlus, mille võitis Gerd Kanter. Osad lapsed käisid võistlust vaatamas ja kaasa elamas.
Kanterile soovime edukaid võistlusi ja unistuste täitumisi!
Aitäh!


Gerd Kanter rääkimas oma sportlasteest


Koos Kihelkonna kooliperega


Näitamas ja õpetamas tehnikat


Kõigile soovijaile olümpiavõitja autogramm

Kommentaare ei ole: